Dekoder DVB-T2

L1,990.00L3,990.00 (-50%)

In stock

Me 1 Shtator mbyllet transmetimi i kanaleve analoge ☺️ keni dhe 24 orë për të perfituar cmimin ofertë për DVB-T2⠀
✔️Rezolucioni:Full HD ⠀
✔️Formati: MPEG4⠀
✔️Regjistron: Deri 2000 Kanale⠀
✔️Lidhjet: HDMI⠀
✔️USB: Po⠀
Pult dhe te gjithe aksesoret e nevojshem te perfshire ne paketim⠀

Cfare po pret.
Beje tenden tani.

Compare

Me 1 Shtator mbyllet transmetimi i kanaleve analoge ☺️ keni dhe 24 orë për të perfituar cmimin ofertë për DVB-T2⠀
✔️Rezolucioni:Full HD ⠀
✔️Formati: MPEG4⠀
✔️Regjistron: Deri 2000 Kanale⠀
✔️Lidhjet: HDMI⠀
✔️USB: Po⠀
Pult dhe te gjithe aksesoret e nevojshem te perfshire ne paketim⠀

Cfare po pret.
Beje tenden tani.

Be the first to review “Dekoder DVB-T2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Dekoder

Dekoder DVB-T2

L1,990.00L3,990.00 (-50%)

Add to Cart