Booty Max

L3,500.00L7,000.00 (-50%)

In stock

Nuk ke mundesi te shkosh ne palester por deshiron kaq shume te kujdesesh per trupin tend?!⠀
Enkas per ty vjen pajisja BOOTY MAX, me 7 ushtrime te dizenjuara qe mund te behen per te ndertuar vithe te rrumbullakta dhe te medha!⠀
Por jo vetem! Pajisja Booty Max mund te perdoret edhe per ushtrime ne pjeset e tjera te trupit!⠀
Mjafton pak fantazi, kreativitet dhe vullnet!⠀
Je gati?!⠀

Compare

Nuk ke mundesi te shkosh ne palester por deshiron kaq shume te kujdesesh per trupin tend?!⠀
Enkas per ty vjen pajisja BOOTY MAX, me 7 ushtrime te dizenjuara qe mund te behen per te ndertuar vithe te rrumbullakta dhe te medha!⠀
Por jo vetem! Pajisja Booty Max mund te perdoret edhe per ushtrime ne pjeset e tjera te trupit!⠀
Mjafton pak fantazi, kreativitet dhe vullnet!⠀
Je gati?!⠀

 

Be the first to review “Booty Max”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu