AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Friteze me Ajer KB2062 DSP

$ 59.32

In stock

Friteza DSP per skuqje te patateve, kraheve te pules, filetove, berxollave dhe ushqime te ndryshme. Konsumoni gatime te shendetshme.

Marka: DSP  Kapaciteti: 2.5 L  Fuqia: 800W

E perbere prej materialit te celikut-inox qe njihet per rezistencen ndaj nxehtesise dhe jetegjatesine e tij. Friteza duke pasur nje perberje te tille nuk e ngjit ushqimin qe ju vendosni ne te duke ja ruajtur te gjithe vlerat ushqyese edhe duke i eliminuar yndyrnen e tepert qe eshte e demshme per organizmin tuaj. Me te ju mund te gatuani deri ne temperaturen 200 grade celisuis duke e vendosur me ane te butonave rrotullues sipas deshires apo nevojes qe kane gatimet nepermjet 5 pogrameve te nxehtesise qe ndodhen ne friteze. Ky produkt nuk ka nje limit te ushqimeve qe mund te gatuani ne te, c’ka do te thote qe mund te gatuani nje diversitesh ushqimesh me te nese doni. Friteza kur arrin maksimumin e nxehtesise fiket ne menyre automatike duke ju dhene siguri edhe nese e harroni ndezur per ndonje rrezik te mundshem. Produkti puthitet mjaft mire me cdo siperfaqe qe ju e vendosni pa asnje problem sepse ka nje baze kunder rreshqitjes. Kapaciteti i saj per te mbajtur ushqim eshte deri ne 2.5 litra.

SKU: 703 Categories: ,

Friteza DSP per skuqje te patateve, kraheve te pules, filetove, berxollave dhe ushqime te ndryshme. Konsumoni gatime te shendetshme.

Marka: DSP  Kapaciteti: 2.5 L  Fuqia: 800W

E perbere prej materialit te celikut-inox qe njihet per rezistencen ndaj nxehtesise dhe jetegjatesine e tij. Friteza duke pasur nje perberje te tille nuk e ngjit ushqimin qe ju vendosni ne te duke ja ruajtur te gjithe vlerat ushqyese edhe duke i eliminuar yndyrnen e tepert qe eshte e demshme per organizmin tuaj. Me te ju mund te gatuani deri ne temperaturen 200 grade celisuis duke e vendosur me ane te butonave rrotullues sipas deshires apo nevojes qe kane gatimet nepermjet 5 pogrameve te nxehtesise qe ndodhen ne friteze. Ky produkt nuk ka nje limit te ushqimeve qe mund te gatuani ne te, c’ka do te thote qe mund te gatuani nje diversitesh ushqimesh me te nese doni. Friteza kur arrin maksimumin e nxehtesise fiket ne menyre automatike duke ju dhene siguri edhe nese e harroni ndezur per ndonje rrezik te mundshem. Produkti puthitet mjaft mire me cdo siperfaqe qe ju e vendosni pa asnje problem sepse ka nje baze kunder rreshqitjes. Kapaciteti i saj per te mbajtur ushqim eshte deri ne 2.5 litra.

Be the first to review “Friteze me Ajer KB2062 DSP”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu