Kamere Per Makine

In stock

Kutia e zeze e famshme e avioneve, tashme vjen edhe ne versionin e makinave. FullHD DVR Vehicle eshte me sensor G e ndertuar brenda (ne rast aksident automobilistik nuk fshihet asgje). Ka nje ekran LCD 2.4 LTDS, Camera 140 A+ me rezolucion te larte dhe gjeresi te kendeve te lenteve. Rezolucioni i videos eshte 720p. Formatet e videos M-JPEG, Audio, AAC
Memoria 64MB

Eshte nje investim per cdo rast!

Cfare po pret b.
Compare

Kutia e zeze e famshme e avioneve, tashme vjen edhe ne versionin e makinave. FullHD DVR Vehicle eshte me sensor G e ndertuar brenda (ne rast aksident automobilistik nuk fshihet asgje). Ka nje ekran LCD 2.4 LTDS, Camera 140 A+ me rezolucion te larte dhe gjeresi te kendeve te lenteve. Rezolucioni i videos eshte 720p. Formatet e videos M-JPEG, Audio, AAC
Memoria 64MB

Eshte nje investim per cdo rast!

Cfare po pret b.
Be the first to review “Kamere Per Makine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu