AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Grirese Mishi DSP KM 5031

$ 129.72

In stock

Grirese mishi DSP KM-5031 2000W – një gjë e dobishme dhe praktike që do të ndihmojë në bluarjen e mishit të grirë në 4 versione të ndryshme (në varësi të hundës) dhe në shtëpi për të gatuar qofte ose sallam të shijshëm, në të gjitha fazat që kontrollojnë përbërjen, sasinë e erëzave dhe cilësia e mishit të grirë.

Grirese  mishi DSP KM 5031

Grirese mishi DSP KM-5031 2000W – një gjë e dobishme dhe praktike që do të ndihmojë në bluarjen e mishit të grirë në 4 versione të ndryshme (në varësi të hundës) dhe në shtëpi për të gatuar qofte ose sallam të shijshëm, në të gjitha fazat që kontrollojnë përbërjen, sasinë e erëzave dhe cilësia e mishit të grirë.

Përparësitë kryesore të mulli të mishit DSP KM-5031 2000W:

pajisje me fuqi të lartë;
niveli i ulët i zhurmës;
motor bakri me alumin;
mbrojtje nga mbingarkesa;
tabaka e gjerë;
shtresë anti-shqip;
funksioni i kundërt;
3 lloje disqesh në formë;
thikë prerëse në formë kryqi;
tabaka për mish;
hundë për suxhuk dhe qebap.
Mulli i mishit me dorezë është i lehtë në transport
Mulli elektrik i mishit DSP KM-5031 2000W ka një numër grykash për nevoja të ndryshme: një disk i vogël formues, një disk mesatar, një disk i madh formues dhe një grykë Kebbe. Me fuqi mbresëlënëse, mulli i mishit mburret me një nivel të ulët zhurme dhe mbrojtje të pajisjes nga mbingarkesat.

Koha maksimale e funksionimit të vazhdueshëm të mulli elektrik të mishit DSP KM-5031 me rastin e prerjes së metaleve bën 7 minuta, gjatësia e një kabllo rrjeti është 1,1 metra. Lartësia maksimale e enëve do të jetë 110 milimetra, dhe dimensionet e mulli të mishit janë si më poshtë: lartësia 350 milimetra, gjerësia 190 mm, thellësia 330 mm

Këmbët e mulli telave elektrike kanë një shtresë gome që do të parandalojë rrëshqitjen e pajisjes gjatë punës. Materiali i kutisë është çelik inox, rezistent ndaj dëmtimeve dhe efekteve të ndryshme të lagështisë.

Specifikimet:

Modeli: DSP KM-5031
Tensioni: 220 volt (+ -50) / 60 Hz
Fuqia: 2000 W.
Motori 8840 i bërë nga bakër i pastër dhe rrymë alternative
Numri i grykave: 3
Gjatësia e kordonit: 1,1 m
Materiali: Alumini, bakri, çelik inox
Përmasat e përgjithshme:

Gjerësia (mm) 190
Lartësia (mm) 350
Thellësia (mm) 330
Pesha (kg) 7
Seti përfshin:

Grirës i mishit
3 Llojet e disqeve në formë
Thikë prerëse në formë kryqi
Tabaka mishi
Grykë për suxhuk dhe kebe

Be the first to review “Grirese Mishi DSP KM 5031”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu