Pastrues Pluhurash Hurricane

L1,990.00L3,980.00 (-50%)

In stock

Pastrues Pluhurash Hurricane

Pluhuri mund te futet gjithandej,
fshesat e zakoshme e shperndajne pluhurin ne te gjithe shtepine.
Ishpejti solli zgjidhjen per ju,
Pastrues Pluhurash Hurricane pastron shpejt dhe thjeshte te gjithe pluhurat ne shtepine tuaj,
vetem shtypni butonin dhe filloni punen.
Mjaft më me rremujat e te[erta, beje tenden tani.

Compare

Pastrues Pluhurash Hurricane

Pluhuri mund te futet gjithandej,
fshesat e zakoshme e shperndajne pluhurin ne te gjithe shtepine.
Ishpejti solli zgjidhjen per ju,
Pastrues Pluhurash Hurricane pastron shpejt dhe thjeshte te gjithe pluhurat ne shtepine tuaj,
vetem shtypni butonin dhe filloni punen.
Mjaft më me rremujat e te[erta, beje tenden tani.

Be the first to review “Pastrues Pluhurash Hurricane”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu